Salgs- og leveringsvilkår, 

samt betingelser ved Samsø Madsnedkeries crowdfundingkampagne, sommer 2019

Betingelser

Salgs- og leveringsvilkår generelt

Samsø Madsnedkeris crowd-funding kampagne følger de til enhver tid gældende betingelser på booomerang.dk. (https://www.booomerang.dk/vilkar-og-betingelser/) Vi gør særligt opmærksom på følgende betingelser:

 

Ved at støtte et projekt fraskriver man sig fortrydelsesretten. Projektindehaveren skal kunne regne med at pengene er tilstede for projektet når og hvis det afsluttes succesfuldt. Fundes projektet ikke mindst 100 % sendes alle pengene retur. Dog ikke administrationsgebyret.

 

Rewardcrowdfunding er som hovedregel sidestillet med internethandel. Dette medfører bl.a. at Forbrugeraftalelovens regler mht. levering, fortrydelse mv. er gældende, og Købeloven for så vidt angår reklamationer/garantier.

 

Boomerang kan til enhver tid vælge at afslutte et projekt før tid uden grund.

 

Der betales p.t. en provison til booomerang.dk på 7% af det indsamlede beløb.

 

Betingelser for levering af produkter, take-away og catering i forbindelse Samsø Madsnedkeris crowd-funding kampagne “Nye eventyr”.

 

Gavekort, take-away og til-gode-bevis til catering gælder i 2 år fra Samsø Madsnedkeris overtagelse af lokaler, der er godkendte til at producere og sælge fødevarer. 

 

Produkter til afhentning kan afhentes i Samsø Madsnedkeris nye lokaler. Samsø Madsnedkeri orienterer herom.

 

Produkter til afsendelse bliver afsendt højst 3 måneder efter overtagelse af lokaler der er godkendte til produktion af fødevarer.

 

Take-away beviser kan indløses efter Samsø Madsnedkeris overtagelse af lokaler der er godkendte til produktion og salg af fødevarer inden for de af Samsø Madsnedkeri fastsatte åbningstider. Der tages forbehold for udsolgte varer og øvrig force majeure.

 

Ved catering skal der indgås aftale med Samsø Madsnedkeri om tidspunkt og sted for cateringjobbet før catering beviset kan indløses til et givet arrangement. Begge parter skal skriftligt godkende datoen før catering-beviset kan indløses.

 

Samsø Madsnedkeri har 1 år fra kampagnens afslutning til at finde lokaler, der er godkendte til produktion og salg af fødevarer. Sker dette ikke forpligter Samsø Madsnedkeri sig til at refundere støttebeløbet (eksklusiv booomerangs gebyr) til den retmæssige funder.

 

Jf. almindelig praksis for crowd-funding kampagner er der 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet. 

 

Retten til fortrydelse eller refundering frafalder ved udlevering af et produkt/ydelse. Er der fejl eller mangler ved produktet/ydelsen skal Samsø Madsnedkeri gøres bekendt med dette skriftligt senest 14 dage efter produktet/ydelsen er blevet leveret. Overholdes dette ikke, frafalder retten til at klage. Ved take-away skal der gøres opmærksom på eventuelle fejl og mangler ved afhentning af produktet.

Samsø Madsnedkeri forbeholder sig retten til at afslutte crowdfunding kampagnen før tid. 

 

Samsø Madsnedkeri forbeholder sig retten til at afvise et givet køb uden yderligere grund. 

 

PERSONDATA

  • Samsø Madsnedkeri gør opmærksom på, at overholdelse af persondataloven ligger ved crowdfunder-udbyderen Boomerang.

  • Samsø Madsnedkeri deler ikke personfølsomme oplysninger med tredje part eller til kommerciel brug, men udelukkende til henvendelser vedrørende crowdfunding kampagnen “Nye eventyr”.

  • Som crowdfunder, der støtter et projekt, giver du Samsø Madsnedkeri tilladelse til at kontakte dig via email.

 

SOCIALE MEDIER

  • Samsø Madsnedkeri har en særskilt Facebookbegivenhed ved navn "Crowdfunding, Samsø Madsnedkeri - Nye Eventyr" for crowd-funding kampagnen “Nye Eventyr”, for ikke at vildlede kunder og brugere af Samsø Madsnedkeris øvrige sociale medie-profiler. Dog forbeholder vi os retten til, at poste opslag fra Crowdfundingssiden på Samsø Madsnedkeries allerede eksisterende Facebook og Instagramside for at gøre opmærksom på kampagnen.

© 2020, copyright tilhører Samsø Madsnedkeri