Køb af Samsø Landkøkken

Samsø Posten

September 2019

Generationsskifte hos Samsø Landkøkken. Annelise og Kim (tv. på billedet) startede i 2007 Samsø Landkøkken, som laver de lækreste sirupper, eddiker, olier, kryddersalte, syltetøj og sennep.  I Samsø Madsnedkeri er vi så heldige, at overtage deres fantastiske produktserie fra 1. januar 2020, som sælges mange steder i Skandinavien.

 

Peter Falktoft og

Esben Bjerre

Her Går Det Godt

August 2019

Peter Falktoft og Esben Bjerre kom forbi Samsø Madsnedkeri på deres Samsø-rejseguide. Esben Bjerre siger blandt andet, at vores Fish n' Chips nærmer sig den de fik i fra foodtruck i Tokyo.

 

Lev Drømmen -

Samsø Kommune

April 2019

 

Tak til Samsø Kommunes bosætnings- og kommunikationskonsulent for at skrive en fin lille artikel om mit madiværksættereventyr 

P4 på besøg

Januar 2019

 

Johannes Reimer fra P4 Østjylland var forbi for at lave et radioindslag om at flytte til Samsø og Iværksætteri (sendt d. 27. januar 2019 mellem 08:30 og 09:00).
 

Erhvervslivets nytårskur - Samsø Posten

Januar 2019

 

Samsø Turist- og Erhvervsforening var så søde, at invitere mig til at holde et oplæg om bosætning og iværksætteri til Erhvervslivets Nytårskur her på Samsø.

Tak til Samsø Posten for at fange mig i øjeblikket.

 

Louisa Lorang

Maj 2018

Louisa Lorang og hendes team smager på og tager billeder af Samsø Fritterne og Madsnedkeriets burger til ferie magasinet Lorang og co til artiklen "Spis Samsø på en weekend" 

© 2020, copyright tilhører Samsø Madsnedkeri