Passioneret grundlægger med de 1000 kasketter

Philip Kim Bank Hougesen

Madkreatør med smagsløg i verdensklasse

 

Chavdar Nachev

Marketingssprutte & 

SoMe blækfører

Katrine Kim Hougesen

Kaffeguru & Samsøs bedste tjener

Frederik Langkilde Sørensen

Det startede med en mobil madcykel i Aarhus
Sandwichcyklen 2017

Aarhus 2017

Egentlig lå det slet ikke i kortene, at jeg skulle komme i mit livs bedste form på den grønne, glade SandwichCykel. Efter 6 år på Aarhus Universitet, hvor jeg havde beskæftiget mig med Filosofi og Nordisk Sprog og Litteratur, ja så var det nok et gymnasielærerjob, som en spåkone ville have spået mig til at få. Og ja, spåkonen fik da også ret i en kortere periode. Jeg var nemlig heldig at få et vikariat på et udemærket gymnasie. Hvilket også var okay... Hvis det ikke bare liiiiiige var fordi at der manglede noget. Sådan. Lidt mere eventyr end hvad udsigten med det samme job i 40 + år ville give. Og hvad finder man på når man elsker byfester, mødet med mennesker og ikke mindst mad. En mobil madbod. En SandwichCykel.

Det startede med en mobil madcykel i Aarhus
Sandwichcyklen 2017

Aarhus 2017

Egentlig lå det slet ikke i kortene, at jeg skulle komme i mit livs bedste form på den grønne, glade SandwichCykel. Efter 6 år på Aarhus Universitet med Filosofi og Nordisk Sprog og Litteratur, var det  nok mere et gymnasielærerjob der lå forude og ventede. Og sådan endte det hele da også for en stund, hvilket da også gav nogle gode oplevelser. Men det var nu alligevel som om, der manglede noget. Sådan, lidt mere eventyr end hvad udsigten med det samme job i +40 år ville give. Og hvad finder man på når man elsker byfester, mødet med mennesker og ikke mindst mad. En mobil madbod. En SandwichCykel.

2017              2017              2017              2017              2017              2017              2017              2017

2017              2017              2017              2017              2017              2017              2017              2

Samsø

Og hold nu op hvor mødte jeg mange vidunderlige mennesker og hvor fik jeg langet maaaange gode, hjemmelavede sandwich over SandwichCyklens disk. Og her skal det lige lyde - en særlig tak til det kollektiv vi boede i dengang, for at være okay med at min ugentlig maddag i en lang periode stod på prøvesmagning af en ny sandwich...

 

Mens jeg både hyggede og knoklede med SandwichCyklen, så skete der det vidunderlige, at min kæreste blev gravid. Vi måtte i tænkeboks og lige vurdere livet på ny. Og på en færgetur fra Aarhus til Sjælland, sejlede vi forbi den smukke ø midt i Kattegat - og der lå svaret på alle vores drømme. Samsø.

Stedet hvor madiværksættereventyret kunne fortsætte og hvor vi kunne give vores kommende barn en opvækst og tilgang til livet som passede til vores værdier om et indholdsrigt liv.

"Samsø Madsnedkeri er vores urban kreative univers hvor vores kærlighed til god og ærlig mad gror. Samt vores legeplads for alverdens stemninger, iværksætteri og events, som samler folk omkring mad."

Danmarks

kartoffel ø

... skal da have hjemmelavede fritter!

Hver morgen henter jeg lokale Samsø kartofler, som med stor fornøjelse transformeres til vores fantastiske pomfritter. SamsøFritter. Vi synes selv at have fundet den perfekte kartoffelsort og opskrift til formålet.

Lokale

 Sæsonen 2018 i billeder 

Chavdar - 
Madsnedkeriets nye kok, samsing, kunstner og ikke mindst familiefar

Frederik

Tjener og Madsnedkeriets kaffe guru.

Desuden bosat på Samsø, den ene halvdel af bandet Dalholt og Langkilde og altid klar på en god historie.

Ny sæson

Samsø Madsnedkeri er blevet taget rigtig godt imod af både lokale, fritidssamsinge og turister. Tusind tak for det.

Det betyder også, at vi har haft mulighed for at ansætte en fantastisk kok til at udvikle, optimere og forbedre vores allerede dejlige menu. Chavdar, som har mange års erfaring fra Samsøs restaurationer, er en humørbombe med et skarpt blik for detaljen og smagsløg, der får alle retterne helt op at ringe. Vi er stolte over at temaet for 2019 er helt på plads.

En uventet chance

Da vi flyttede til Samsø gik der ikke længe før jeg mødte jeg Thor Thim, som drev spisestedet Rodfast i det lille orange hus på Langgade 12, Samsø, som by-the-way lavede de til dato bedste toasts, jeg endnu har smagt. 

Vi begyndte hurtigt at samarbejde om forskellige tiltag, men for at gøre en lang historie kort, var Thor klar til nye projekter, og jeg var klar til at fortsætte madiværksætteriet. Så d. 1. maj 2018 slog vi for første gang dørene op til Samsø Madsnedkeri. En drøm var blevet til virkelighed. 

2018              2018              2018              2018              2018              2018              2018              2018

2019              2019              2019              2019              2019              2019              2019              2019

© 2019, copyright tilhører Samsø Madsnedkeri

SandwichCyklen i Domen, Aarhus Havn